Šamački put br. 18 Modriča, 74480
info@djuricmont.com
+387 53 813 887/ +387 65 922 109
Ko smo mi

Djuricmont - PVC i ALU stolarija

"Djuricmont" - je privatna kompanija koja je u svijetu PVC i ALU stolarije, već dugi niz godina, ali pod drugim nazivom. Naše iskustvo u izradi i ugradnji PVC i ALU stolarije kroz godine, te saradnja sa inostranim firmama, kao i izvoz naših proizvoda na evropsko tržište većim dijelom Švicarska i Njemačka, dovelo je do potrebe za sopstvenim brendom.
Ulažemo velike napore da riješimo pitanje velike potražnje za kvalitetnim proizvodom i kontinuiranom proizvodnjom PVC i ALU stolarije. Rezultat našeg rada je novo otvoreni proizvodno-prodajni pogon u Modriči na 800m2, koji smo opremili sa najmodernijim mašinama za izradu i obradu PVC i ALU stolarije.
Zašto smo najbolji

Jer nudimo najmodernija PVC i ALU rešenja za vaše objekte

Osnova kvalitetnog proizvoda je materijal od kojeg je napravljen, a mi sarađujemo samo sa vodećim proizvođačima PVC i ALU profila, jer želimo da vam ponudimo samo najbolje proizvode.

0%
Priprema
0%
Proizvodnja
0%
Kvalitet dizajna
Zašto nas kupci vole

Iskustvo, preciznost, kvalitet

U poslu sa PVC i ALU stolarijom smo već neko vrijeme, i ne samo da smo uspjeli ostvariti bliske odnose sa brojnim najkvalitetnijim proizvođačima profila u evropi, nego smo prepoznali šta je ljudima potrebno. To znači da smo spremni u svakom trenutku ponuditi najkvalitetnije pouzdane proizvode po pristupačnim cijenama.

Finaliziran proizvod 93%
Metode ugradnje 88%
Rokovi isporuke 100%