Šamački put br. 18 Modriča, 74480
info@djuricmont.com
+387 53 813 887/ +387 65 922 109
pvc i alu stolarija po mjeri

Proizvodi

Iskustvo u proizvodnji PVC i ALU stolarije nas stavlja u jednu od vodećih firmi čiji su proizvodi izuzetno cijenjeni od strane naših klijenata. stolarija koju imamo u ponudi je proizvedena od najboljih profila renomiranih svjetskih proizvođača, po najnovijim tehnološkim standardima u našem proizvodnom pogonu. Širok asortiman stolarije koja se proizvode kod nas dolazi u različitim specifikacijama koje definišu potrebe naših klijenata.
Vrata
Vrata, bilo da su ulazna ili unutrašnja su osnovni dio stolarije, mi se trudimo da ih proizvedemo od najkvalitetnijih materijala, kako bi dobili odličan savremen estetski izgled tako i vrhunsku sigurnost.
Prozori
Najveći broj otvora na objektima spada pod kategoriju prozora. Da bi obezbjedili kvalitet proizvodimo prozore od PVC I ALU profila renomiranih svjetskih proizvođača.
Ograde
Proizvodimo sve vrste ograda za vaše privatne i poslovne objekte. Ograde proizvodimo od pvc i alu profila izuzetnog kvaliteta te su veoma postojane i profinjenog estetskog izgleda.
Roletne i tende
Roletne i grilje su jedan od naj bitnijih vidova zaštite za vašu stolariju, tako isto i estetski veoma važan faktor za izgled vaših objekata. Mi proizvodimo ove proizvode po vašim specifičnim zahtjevima i potrebama.
Zimske bašte i ljetnikovci
Nudimo sve vrste izrade zimskih bašti i ljetnikovaca. Prozore i vrata kao i kompletan program zimske bašte i ljetnikovaca koje izrađujemo od pvc i alu profila vrhunske su kvalitete i prilagođene Vašim potrebama.