Šamački put br. 18 Modriča, 74480
info@djuricmont.com
+387 53 813 887/ +387 65 922 109

Uslovi korištenja

Na našoj Web stranici i povezanim društvenim nalozima kao i društvenim medijima, uključujući bez ograničenja, Facebook, Instagram, Twitter, Djuricmont PVC I ALU Stolarija na veleprodajnoj i maloprodajnoj osnovi, reklamira i prodaje svoje proizvode.
Korištenjem naše stranice prihvatate navedene uslove korištenja:
Objavljivanje osobnih podataka, uključujući informacije vezane za plaćanje, adresu, i račune, te stvaranje računa na našoj stranici, ili klikom na dugme kupi ili slično drugo dugme, Vi potvrđujete:
  1. Da ste pročitali ove uslove.
  2. Da razumijete uslove korištenja.
  3. Da prihvatate uslove korištenja.

Ako se ne slažete sa gore navedenim uslovima, nemojte koristiti usluge ili web stranicu. Ako u bilo kojem datom trenutku niste spremni biti vezani ovim uslovima trebate, gdje je to moguće označiti da ne prihvatate uslove korištenja i prestati koristiti naše usluge.

Reklamacija robe

Djuricmont želi da budete zadovoljni svojom narudžbom sa naše internet stranice, ako postoje određeni problemi vezani za proizvod koji je isporučen, možete nam se obratiti na mail: info@djuricmont.com, i u adekvatnom roku ćemo vas obavjestiti te rješiti postojeći problem.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj ove web stranice kao i ostale materijale koji su dostupni putem povezanih društvenih medija, zaštićeni su zakonom.
Ne smijete mjenjati, objavljivati, prenositi, učestvovati u prenosu ili prodaji, osim gdje je to izričito dopušteno i ne smijete koristiti sadržaj sa ove web stranice u cjelosti ili djelimično.
Zadržavamo pravo mogućnosti da ukinemo usluge na ovoj web stranici bez prethodne obavijesti Vas i ograničavamo se od bilo kakve odgovornosti iz bilo kojeg razloga, ako kršite ove uslove.
Zadržavamo pravo izmjene ovih uslova.
Ovi uslovi bit će tumačeni i uređeni prema zakonima Bosne i Hercegovine. Mjesto za sve sporove bit će u Modriči.